Obiteljsko gospodarstvo Posedi, Krištanovec, Međimurje – prodaja Kupinovog vina
Krištanovec 56, Međimurje
Pon-Pet: 07:00 - 17:00

Vjerojatno ste čuli za kupinovo vino i njegove koristi. Reći da samo "liječi" nije dovoljno da bi se opisala njegova moć. To je eliksir zdravlja, a sadrži puno moćnih sastojaka koji se mogu revitalizirati i njeguju svaki dio vašeg tijela.

Kupinovo vino izrađeno od zrelih plodova kupine (Rubi fructicosi), od davnina poznato u narodu kao čudotvorni lijek, sa svojom sebi svojstvenom bojom, blagim mirisom i ugodnim, podatnim okusom te izuzetnom pitkošću. Kupinovo vino sadrži brojne nutrijente, a naročito minerale: magnezij, kalij, kalcij, molibden te selen i mangan, koji djeluju kao antioksidansi. Najveća vrijednost nalazi se u željezu kojeg ima najviše u kupini. Najnovija istraživanja pokazuju da konzumiranje kupinovog vina u malim količinama smanjuje tzv. "loši" kolesterol u krvi. Kupinovo vino povoljno djeluje na poboljšanje općeg stanja organizma, sprečava brojne tegobe, povisuje niski krvni pritisak...

Preporuča se uzimati svakodnevno 0,5 dcl, uz obroke ili 0,2 dcl na prazan želudac, kada krv najbolje apsorbira željezo. Takav način unošenja željeza ne izaziva medicinske kontradikcije koje su obavezne kad se uzimaju tablete željezom, a ogledaju se u poremećajima u probavi i zatvoru.

Poslužuje se kao aperitivno i desertno vino ohlađeno na temperaturi od 15° celzijevih raznim jelima, a posebno jelima od divljači, riba, uz plemenite sireve i slastice pružit će vam vrhunski gastronomski doživljaj. Neki mu ljubitelji pripisuju i kvalitetu afrodizijaka.

Bit će nam osobito zadovoljstvo zajedno s Vama poboljšati kvalitetu življenja.

posedi-vina_4964posedi-vina

posedi-vina_4962posedi-vina

posedi-vina_5016posedi-vina

 

 

img_divider

Ljekovitost kupinovog vina

Kupinovo vino ima svoje medicinsko opravdanje, a u farmakologiji je svrstano u ljekovito.

  bogato vitaminima i mineralima
  jača imunitet
  nadoknađuje manjak željeza u organizmu
  pomaže probavi hrane naročito bjelančevina
  regulira krvni tlak

To je eliksir zdravlja, a sadrži puno moćnih sastojaka koji se mogu revitalizirati i njeguju svaki dio vašeg tijela.
Preporuča se uzimati svakodnevno 0,5 dcl, uz obroke ili 0,2 dcl na prazan želudac, kada krv najbolje apsorbira željezo.
Poslužuje se kao aperitivno i desertno vino ohlađeno na temperaturi od 15° celzijevih raznim jelima, a posebno jelima od divljači, riba, uz plemenite sireve i slastice pružit će vam vrhunski gastronomski doživljaj.